Door wie wordt mijn pakket bezorgd?

In ons bestelproces kies je zelf de verzendwijze van je bestelling. Afhankelijk van de grootte van het pakket, heb je de keuze tussen afhalen in de winkel, een afhaalpunt in de buurt of laten bezorgen door diverse bezorgpartijen. 

Ophalen

Flinders Winkel
Je kunt je bestelling iedere dag tussen 10.00 en 18.00 uur afhalen bij de Flinders Winkel in Zaandam. 

DHL afhaalpunt
Kleine pakketten kun je ophalen bij een door jou gekozen DHL afhaalpunt in de Benelux. We bieden deze optie alleen aan als je bestelling binnen de door DHL gestelde maximale afmetingen valt. Kies je voor DHL, houd dan rekening met een levertijd van een tot twee werkdagen. Je ontvangt een sms en/of e-mail van DHL wanneer je pakket voor je klaar ligt.

PostNL afhaalpunt
Bij een PostNL afhaalpunt in Nederland (ruim 2.600 locaties beschikbaar) kun je kleine pakketten ophalen. Je hebt de mogelijkheid tot deze optie indien je bestelling binnen de door PostNL gestelde maximale afmetingen valt. De levering vindt plaats binnen een tot twee werkdagen. Je ontvangt een sms en/of e-mail van PostNL wanneer je pakket voor je klaar ligt. Vergeten waar je pakket is bezorgd? Dat kun je hier achterhalen. 

Bezorgen

Heb je specifieke bezorgwensen, dan kun je kiezen voor “afleveren op specifieke dag of tijdvak”. Afhankelijk van de grootte van je pakket kun je zelf een keuze maken uit de verschillende extra bezorgopties. Voor deze extra services brengt Flinders soms een klein bedrag in rekening (zie "Wat zijn de verzendkosten?").

  • Avond- of weekendlevering (ook op zondag)
  • Levering binnen een specifiek tijdsvenster van drie uur 

PostNL
Kleine pakketten versturen wij met PostNL. De bezorger levert je bestelling overdag af op het door jou aangegeven adres. Indien je niet thuis bent, biedt PostNL het pakket de volgende dag nogmaals aan of laat deze achter op het dichtstbijzijnde postkantoor. Wil je zeker weten dat je thuis bent als de bezorger komt? Kies dan een aflevermoment dat jou uitkomt, zoals een avond- of weekendlevering. 

Dynalogic
Kleine en grote pakketten kunnen geleverd worden door Dynalogic. Dynalogic bezorgt op werkdagen en op zaterdag. Zodra wij je bestelling hebben verwerkt, ontvang je een e-mail van Dynalogic met de verwachte leverdatum. Indien dit niet uitkomt, kun je online een andere dag kiezen. De avond voor levering stuurt Dynalogic een e-mail met daarin een tijdvak van levering van drie uur en op de dag zelf krijg je circa drie kwartier van tevoren een sms van Dynalogic met de verwachte aankomsttijd. Je kunt ook tijdens het bestelproces vooraf een dag en een tijdvak van drie uur aangeven waarin het pakket bezorgd dient te worden. 

Montageservice
Heb je een meubelstuk besteld dat nog in elkaar gezet moet worden, zoals een tafel of bank, en wil je dit graag door Flinders laten doen? Neem dan even contact op met de afdeling Klantadvies

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.