Hoe retourneer ik een product?

Om één of meerdere producten uit je bestelling te retourneren, doorloop je de volgende stappen:

 1. Meld bij onze afdeling Klantadvies dat je een artikel wilt retourneren. Dit kan per telefoon 03 80 83 705 (iedere werkdag van 9:00 - 22:00 en het weekend van 9:00 - 18:00 uur) of e-mail en is noodzakelijk voor het verwerken van de retourmelding.
 2. Je ontvangt een bevestiging van je retourmelding inclusief een retourcode.
 3. Verpak het te retourneren product in de originele verpakking en zorg ervoor dat het onderweg niet kan beschadigen. Dit doe je door het product te verpakken in de doos of plastic seal zoals je deze van ons hebt ontvangen. Wij verzoeken je niet op de originele doos te schrijven of er verzendstickers op te plakken.

 4. Stuur het product terug naar Flinders (zie adres hieronder). Je kunt het pakket ook verzekerd versturen met PostNL. Contacteer in geval van een groot pakket onze afdeling Klantadvies, dan regelen zij een geschikte koeriersservice om de producten terug te zenden. Let op! De kosten hiervoor bedragen € 25. 

  Flinders B.V.
  Westhavenweg 53-3
  1042 AL Amsterdam
   
 5.  Je kunt het product ook kosteloos afgeven bij de Flinders Winkel in Zaandam. Wij verzoeken je ook in dit geval de retour vooraf aan te melden bij de afdeling Klantadvies op 03 80 83 705 (iedere werkdag van 9:00 - 22:00 en het weekend van 9:00 - 18:00 uur). In het weekend kan het druk zijn in de winkel waardoor je retour niet direct afgehandeld kan worden. Wij vragen hiervoor je begrip. Let op: wanneer je het product omruilt in de winkel, dien je het nieuwe product in de winkel te betalen. Wij zorgen er dan voor dat het bedrag van je retourproduct wordt teruggestort op je rekening (uiterlijk binnen 14 dagen). Helaas kunnen we dit tijdelijk niet op een andere manier verwerken. Excuses voor het ongemak.

 6. Nadat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen ruilen wij het artikel om (indien voorradig) of storten wij het aankoopbedrag inclusief eventuele kosten van heenzending uiterlijk binnen 14 dagen na retourzending terug op je rekening. 

Tijdens de bedenktijd van 30 dagen mag je het product natuurlijk uitpakken of gebruiken zoals je dat in de winkel zou doen. Gebruik je het product zodanig dat het niet meer 'als nieuw' verkocht kan worden, dan kan Flinders besluiten een deel van het aankoopbedrag in te houden. We willen graag een volgende koper ook het product onbeschadigd en in de originele verpakking kunnen aanbieden. Wij vragen hiervoor je begrip. Wil je het product retourneren? Dan verzoeken we je vriendelijk het product in de originele verpakking terug te sturen.

Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.